Pracovisko:
- Oddelenie liečebnej výživy a stravovania
Kvalifikačné požiadavky:
- stredoškolské vzdelanie bez maturity, stredoškolské vzdelanie s maturitou
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:
- pripravovanie všetkých jedál (hlavné jedlá, polievky, šaláty, dressingy, oblohy),
- zodpovednosť za kvalitu pripravených pokrmov, kontrola kvality hotových jedál,
- dodržiavanie presne stanovených postupov prípravy jedál,
- dodržiavanie prísnych hygienických štandardov a čistoty na pracovisku,
- zodpovednosť za rýchly a hygienický výdaj stravy z kuchyne na oddelenia,
- zodpovednosť za presné dávky, porcie podľa výkazu spotrebovaných potravín,
- dodržiavanie pracovnej disciplíny a plnenie príkazov nadriadeného.
Zamestnanecké výhody a benefity:
- príspevok organizácie na doplnkové dôchodkové sporenie, III. Pilier,
- osobný príplatok po zapracovaní,
- príplatky za sobotu, nedeľu a nočnú prácu nad rámec Zákonníka práce,
- príspevok organizácie 50% na MultiSport karty,
- poskytnutie relaxačných pobytov pre zamestnancov s príspevkom zo sociálneho fondu,
- stravovanie v zamestnaneckej jedálni za 1,80 €,
- možnosť profesionálneho rastu, bezplatné zvyšovanie kvalifikácie,
- zľavy v lekárni pre zamestnancov.